Web Analytics Made Easy - Statcounter

با همکاری مشترک شرکت مخابرات ایران و پیام‌رسان آی‌گپ ارائه سرویس‌های شرکت مخابرات بر بستر این پیام‌رسان فراهم شد.

به گزارش مشرق ؛ سید مجید صدری، مدیر عامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به لزوم تحقق ارتباطی فراگیر و در تشریح خدمات ارائه شده بر بستر پیام‌رسان آی‌گپ گفت: به زودی امکان ارائه خدمات متنوع مخابراتی، شامل: پرداخت قبوض، ثبت نام و خدمات الکترونیک تلفن ثابت و همچنین خدمات ارزش افزوده بر بستر آی‌گپ فراهم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هم‌چنین تاکید کرد: شرکت مخابرات ایران بارویکرد حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی و تخفیف تعرفه ترافیک به میزان یک چهارم برای این پیام رسان‌ها ، به دنبال حمایت از تولید داخلی و همکاری با کسب وکارهای نوین کشورمان است.

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در پایان افزود: علاوه بر خدمات ذکر شده ارائه خدمات مجازی بر بستر آی‌گپ با امکان تماس تصویری از طریق این پیام‌رسان فراهم شده و همچنین در بخش کیف پول الکترونیک نیز با ارتباط بین دو مجموعه، تمام مشترکین شرکت مخابرات ایران می‌توانند از طریق اعتبار تلفن خود در پیام‌رسان آی‌گپ خرید کنند.

لازم به ذکر است پیام‌رسان آی‌گپ در آینده نزدیک قابلیت برقراری تماس صوتی با تلفن‌های ثابت و پیشخوان ارائه خدمات مخابراتی به مشترکین و خدمات حوزه اینترنت پرسرعت را نیز خواهد داشت.

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز بودجه 98 جام ملت های آسیا مرضیه هاشمی آی گپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۴۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، شرکت ماهواره‌ای «اس‌ای‌اس» (SES) برای رقابت بهتر با ماهواره‌های استارلینک شرکت فضایی اسپیس‌ایکس، شرکت ماهواره‌ای اینتل‌ست را سال آینده به قیمت ۳.۱ میلیارد دلار خریداری می‌کند.

این دو شرکت به تازگی اعلام کردند که اس‌ای‌اس مستقر در لوکزامبورگ، شرکت چندملیتی اینتل‌ست مستقر در ویرجینیا را طبق قرارداد منعقده شده خریداری می‌کند و انتظار می‌رود این قرارداد نهایتا سال آینده اجرا شود.

شرکت اس‌ای‌اس خدمات ماهواره‌ای خود را به سازما‌‌‌ن‌های دولتی، کانال‌های تلویزیونی، ایستگاه‌های رادیویی و همچنین به مخاطبان خصوصی در سراسر جهان ارائه می‌دهد.

عادل الصالح، مدیر عامل این شرکت با ارائه توضیحاتی شرح داد: در صنعت ارتباطات ماهواره‌ای رو به توسعه و رقابتی، این معامله شبکه فضایی چند مداری، مجموعه طیف، زیرساخت‌های زمینی در سراسر جهان، قابلیت‌های عرضه به بازار و مشخصات مالی ما را گسترش می دهد.

هر دو شرکت، ماهواره‌های ارتباطی را در مدار زمین ایستا، که در ۲۲۲۳۶ مایل (۳۵۷۸۵ کیلومتر) بالای زمین قرار دارد، مستقر می‌کنند. اس‌ای‌اس یک صورت فلکی ماهواره‌ای را نیز در مدار متوسط زمین در ارتفاع حدود ۸ هزار کیلومتری مستقر کرده، با این حال رقابت شدیدتری برای خدمات ارائه شده توسط ماهواره‌های اینترنتی وجود دارد، به ویژه اینکه استارلینک در مدار پایینی زمین قرار گرفته است.

طبق این توافق، اس‌ای‌اس سهام شرکت اینتل‌ست را خریداری کرده و به این ترتیب به یکی از بزرگترین شرکت‌های ماهواره در جهان تبدیل می‌شود. این توافق نشان از اهمیت رقابت و رشد در صنعت ماهواره‌ای دارد و می‌تواند منجر به بهبود خدمات و پوشش ماهواره‌ای در سراسر دنیا شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران
  • تعهد اپراتورها برای پوشش فیبر نوری تا ۱۴۰۴
  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود
  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • نشست خبری مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • یک روز با «کارگران» شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران
  • آماده باش مخابرات خوزستان در پی هشدار بارش سنگین و وقوع سیلاب احتمالی
  • شناسایی تجهیزات در خطر سیلاب خوزستان